11 Ağustos 2012 Cumartesi

2012 İSMEK FESHANE SERGİSİ-KURDELA NAKIŞI (3)

2012 İsmek Feshane Sergisi'ne "Kurdela Nakışı" branşına ait resimlerin 3. bölümü ile devam ediyoruz.


















































2 yorum:

  1. Adsız15:24

    Özellikle kurdele nakışında bulunan gri tonlardaki sandık,abajur o mini mini abajura bayıldım albüme o iki tane yastığa bayıldım o ne el işçiliği öyle ne kurdele nakışı onu görünce kurdele nakışına gidesim geldi BAYILDIM BAYILDIM BAYILDIM yapanın ellerine sağlık tebrik ederim kendisiyle tanışmak isterim doğrusu...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bu sene açılan www.bayanlarais.org sitesinde bayanlara iş organizasyonu çerçevesinde oluşturulan siparis.bayanlarais.org adresinde evde yaptığınız tüm el işlerinizin ücretsiz tanıtımını ve satışını yapmayı amaçlıyoruz. Verilen bu hizmet karşılığında üyelik, yayın yada satış komisyonu gibi ücretler alınmayacak, her ev hanımının 9999 ürün ekleme hakkı olacak. Sitemizde satış yapabilmenizin tek şartı kendi el emeği ürünlerinizi listelemenizdir.

    Bayanlara İş organizasyonu, ev hanımlarına destek amaçlı kurulmuş bir organizasyondur. Bu organizasyona yapmış olacağınız destek ve girişimler yalnızca size değil, tüm ev hanımlarına ve el emeği işlerine önem veren herkese destek olacaktır.

    NOT: Üyeliğinizi hemen başlatarak beklemeden ürün ekleyebilirsiniz. Ancak sistemin aktif destek tarihi 01.04.2013 olarak planlanmaktadır. Beklemeden ürünlerinizi listelemek için üye olun yada bizimle iletişime geçin:

    siparis@bayanlarais.org

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek
yorumunuzu yazabilirsiniz.