4 Haziran 2010 Cuma

13. İSMEK FESHANE SERGİSİ AÇILIYOR




Her yıl pek çok kişinin merakla beklediği İsmek Feshane Genel Sergisi Salı günü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş tarafından açılıyor.
Mustafa Ceceli'de açılışta konser verecekmiş.
Kısmet olurda bu yılda sergiye gidebilirsem bol bol resim çekip, buradan sizlerle paylaşırım.
Sergi bu yıl 8-20 Haziran tarihleri arasında yapılacakmış.

Aşağıdaki bilgi; İsmek.gov.tr'den alınmıştır.

İSMEK kursiyerinin 2009- 2010 eğitim dönemi boyunca ürettiği el emeği göz nuru eserler, 8- 20 Haziran 2010 tarihleri arasında Feshane Kültür Merkezi’nde sergilenecek. Serginin açılışı, 8 Haziran 2010 Salı günü saat 16.00’da gerçekleşecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş tarafından yapılacak serginin açılışında, Mustafa Ceceli’de konser verecek.


Ebrudan çiniye, resimden minyatüre, makine nakışından iğne oyasına, rölyeften ahşap boyamaya el sanatlarının pek çok branşından İSMEK kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı sergi ücretsiz olarak gezilebilecek. İSMEK 13. Geleneksel sergisi boyunca, çeşitli söyleşiler ve konserler gibi etkinlikler de yer alacak.


Aynı zamanda İSMEK 13. Genel Sergisi’nde 9-10 Haziran 2010 tarihleri arasında uluslararası bir çalıştay düzenlenecek. İSMEK ve SESRIC’in ortaklaşa düzenlediği “Mesleki Eğitiminde İSMEK Modeli” başlıklı çalıştaya, İslam Konferansı Teşkilatı üye ülkeleri katılacak.

Festival programını ve ayrıntılı bilgileri öğrenmek için, tıklayın.

1 yorum:

  1. Adsız11:40

    Merhaba,ben İstanbulda oturmuyorum, o yüzden bu yılki sergi resimlerini de sizden görmek istiyoruz.
    Lütfen gidip bizim için bol bol resim çekin.
    Teşekkürler.
    Melek.

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek
yorumunuzu yazabilirsiniz.