17 Ekim 2018 Çarşamba

2018 İSTANBUL KASTAMONU GÜNLERİ BU HAFTA BAŞLIYOR!

Muhterem'le Geziye
12. İstanbul Kastamonu günleri festivali 18 Ekim 2018 Perşembe günü Maltepe İ.B.B Etkinlik alanında başlıyor. 
21 Ekim tarihine kadar devam edecek olan festivalde girişler ücretsizdir.
Tüm Kastamonu'lular ve Kastamonu'yu sevenler davetlidir.

2018 Kastamonu Günleri, Maltepe Etkinlik alanında gerçekleşecek.

İstanbul’da 18-21 Ekim tarihleri arasında 12.’si düzenlenecek olan Kastamonu Günleri, Maltepe Etkinlik alanında gerçekleşecek.
Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından organize edilen programda yöresel lezzetlerin ve el işçiliğinin yer alacağı stantların yanı sıra birçok etkinlik düzenlenecek.
Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen Kastamonu Günlerini İstanbul gündemine oturtmayı planladıklarını kaydederek, “Görev süremizin 1 ayı doldurmasının ardından daha önceden tarihi planlanan Kastamonu Günlerinin organizasyonunu yeni yönetimimizle birlikte yapacağız. Bu yıl zaman darlığı sebebiyle hedeflerimizin tamamını hayata geçiremeyeceğimiz bir gerçek. Ancak daha önceki yıllara nazaran daha etkin bir organizasyon planladık. Yapacağımız çalışmalar neticesinde İstanbul’da Kastamonu Günlerinin gündem olmasını sağlayacağız. Kastamonu’muzun tarihini, kültürünü, turizmini, sanatını, yöresel ürünlerini ve en önemlisi de memleket sevgisini sergileyeceğimiz Maltepe Kastamonu Günlerine tüm hemşehrilerimizi, Kastamonu dostu İstanbulluları ve tüm vatandaşlarımızı davet etmekten onur duyarım.” dedi.
Kaynak: İSTAMONU

Serdar Ortaç konser afişi
20 Ekim Cumartesi akşamı saat 18:00’de gerçekleşecek olan Serdar Ortaç konserine tüm halkımız davetlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek
yorumunuzu yazabilirsiniz.